Behandlinger

Moss Beauty House holder til i Lilleeng Helsepark: Lilleengveien 8, 1523 Moss. Dette er Østfolds største og mest moderne helsepark. Skjønnhetssalongen tilbyr ansiktsbehandling, vippeextensions, vippeløft, gelenegler, fotpleie, voksing av ansikt, bryn og masse mer. Vi er svært opptatt av å utvikle kunnskap og kompetanse innenfor skjønnhet og velvære. Derfor holder vi oss alltid oppdatert på nye trender og produkter. Vi tar smittevern på alvor slik at kundene våres skal føle seg trygge! Vi ønsker deg velkommen til Moss Beauty House – Your House.

Moss Beauty House signaturbehandling

Vi presenterer deg en prosedyre som består av syv trinn som utfyller hverandre og er basert på de mest avanserte teknologiene. Under prosedyren, uten smerter og ubehag, vil vi gi huden din omfattende pleie og oppstramming. Tidens tegn og små rynker har ikke noe håp om å motstå disse vitenskapsbaserte metodene!

Syvtrinnsprosedyre Med Care7 Maskin

Kjemisk peeling “Hollywood”

Fytinsyre er en naturlig antioksidant som ofte finnes i korn, belgfrukter og ris. PH i denne syren er veldig lav, men i motsetning til andre syrer krever ikke nøytralisering. Fytinsyre bekjemper effektivt aldringstegn, små rynker, pigmentflekker, kviser og arr etter akne.

Skjønnhets Prosedyre Hollywood

Dyp ansiktspeeling med pyruvinsyre for følsom og kvisete hud

Akne er en ubehagelig, kronisk, inflammatorisk hudsykdom som ikke bare rammer tenåringer.

Dyp Ansiktspeeling Med Pyruvinsyre For Følsom Og Kvisete Hud

Kjemisk peeling for ansikt med rødhet

øde kinn pynter porselensdukker og babyer, men røde flekker i ansikt hos voksne ser ikke fint ut. 

Prosedyre For Ansikt Med Utvidede Kapillærer

Mesoterapi uten nål

Elektroporering er en sikker, smertefri og ikke-invasiv ansiktshud prosedyre der biologisk aktive stoffer føres inn i de dypere lagene av huden ved hjelp av ultralydbølger og pulserende elektroterapeutisk stimulering.

Nålløs Mesoterapi

Mandel peeling

Har du spesielt sensitiv hud som blir irritert av behandlinger og kosmetiske produkter med syrer? Sliter du med rosacea (couperosis)? Har du mørkere hudtype? Vi anbefaler å prøve et mandelvennlig ansiktspeeling for alle hudtyper.

Mandel Peeling

Kjemisk peeling. Intensiv fuktende ansiktsbehandling

Intenst fuktighetsgivende ansiktsbehandling med ODA melkesyrelinje fjerne alle tegn på dehydrering og utmattelse på en behagelig og effektiv måte! Denne unike syren fremmer hudregenerering, fukter og lyser ansiktshuden intenst. Melkesyre styrker hudens motstand mot negative miljøeffekter, fremmer syntesen av kollagen og elastin.

Kjemisk Peeling. Intensiv Fuktende Ansiktsbehandling

Kjemisk peeling med retinol

Ansiktsbehandling med retinol er en effektiv terapi mot kviser og rynker. Etter inngrepet ser huden yngre, fastere, lysere og flatere ut.

Ansiktsbehandling Med Retinol

Andre behandlinger

Fotbehandling Med Lak