Glykolsyre linje

Glykolsyre er en av de mest sentrale aktive ingrediensene i ODA sine produkter. Glykolsyre har med sine to karbonatomer lavest molekylærvekt av AHA-syrene. Av denne grunn er glykolsyre ansett å være den AHA-syren som best penetrerer selv de dypeste lag av huden. Takket være denne syren vekkes vitaliteten tilbake i kundenes hud.

Produkter med glykolsyre er blant de mest effektive produktene til å bekjempe både enkle kviser og utbredte utslett. Denne syren har antibakteriell effekt og penetrerer huden til den når inflammasjonens startpunkt. Deretter beroliger syren huden og styrker hudens beskyttende egenskaper.

Glykolsyre er en ypperlig ingrediens som gjør huden både fast og elastisk. Ved å samhandle med vitaminene B, C og E så reduserer glykolsyre mengden rynker. Glykolsyre stimulerer rask regenerering av huden og ved regelmessig bruk av produktene sikres gode langtidseffekter.

Det er viktig at du vet at produkter med glykolsyre kan gi mild hudirritasjon. Dette er en normal hudreaksjon. Dersom hudforandringene tiltar i styrke og fremstår som utslett så må behandlingen fortsettes. Dette skjer når glykolsyre når ned til de dypere lagene i huden. Her bidrar glykolsyre med å fjerne akkumulerte avfallsstoffer som døde bakterier, døde celler og fettrester.

Glykolsyre linje produkter